My bucketlist

Something I wanted to do for the biggest part of my life was going to London and it felt really good to be able to get that of my bucketlist. I saw a lot of tags like these and I thought it was a good idea to put this onto paper (uhh internet). So here it is, the list with things I want to do in my life!

A lot of things have to do with travelling because I love to travel and it’s really important to me.


Source

Ga naar New York. Net als gaan naar Londen is dit iets wat ik al heel lang gewoon wil. Maarja, wie wil er nou niet naar New York?

Bezoek elk continent. Ik wil een keer een rondreis maken over de hele wereld en dus in ieder geval een keer op elk continent geweest zijn. Tot nu toe ben ik nog niet buiten Europa geweest dus nog 6 te gaan.

Slapen op het strand. In de trant van ‘yolo’. Gewoon een keertje doen ;)

Ga naar een vliegveld en neem een random vlucht. Oh oh, ook dit is redelijk yolo. (uhm dat rijmde). Dit lijkt me gewoon best wel awesome.


Bron
Het Noorderlicht zien. Dit is zo iets moois en speciaals dat ik dit echt niet kan missen. Ik kan echt wegdromen bij sommige foto’s hiervan op internet, wauw. Het lijkt me echt geweldig om dit te zien.

Bezoek alle hoofdsteden in Europa. Ik heb eigen geen idee hoeveel dat er zijn (ik ga niet tellen maar hier kun je een lijst vinden), maar ik heb er al  7 haha. Omdat ik toch in Europa woon lijkt me dit nog wel te doen en ik wil sowieso zo veel mogelijk van de wereld zien, dus dit helpt daar dan weer bij haha.

Naar veel concerten en festivals gaan. Ik hou van concerten en festivals. Ik ga volgend jaar naar The Script & 5SOS en ik heb er super veel zin in! Ook heb ik al een paar festivals gepland maar ik weet nog niet zeker hoe dat uit gaat komen. Muziek is een groot deel van mijn leven en de sfeer van concerten en festivals is echt super :)

Het zijn niet zo heel veel dingen, toch? Ik vind het op zich wel mee vallen. Ik ben ook wel redelijk blij met mijn leven op dit moment, het is niet super exciting en het zit vol met school-dingen, maar toch vind ik het wel leuk. Nou dit is dus waar ik het voorlopig bij laat! Wat staat er op jouw bucketlist?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s